Samsung reparatie

Samsung telefoon stuk? Geen nood, wij repareren je telefoon terwijl jij geniet van een kop koffie. ✓30 minuten service ✓Garantie. #NR1 in Samsung reparatie. Het is heel erg vervelend als je een niet werkende Samsung smartphone hebt aangezien je jouw telefoon natuurlijk gewoon wilt kunnen gebruiken. Als geen ander zijn wij in staat om jouw samsung telefoon weer netjes te repareren. Binnen no-time repareren we je scherm, accu of oplaad connector. Loop even bij ons naar binnen of maak een afspraak op zodat je we weten dat je komt. Bij ons kunt je terecht voor alle reparaties van de oudste tot de nieuwste iPad.

Samsung telefoon laten maken? Wat zijn de kosten?

Jouw smartphone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Onze gecertificeerde monteurs zijn bekend met verschillende Samsung reparaties en lossen graag elk defect op. Wij werken alleen met hoogste kwaliteit onderdelen van Samsung, om de kwaliteit te garanderen krijgt u bij elke reparatie 6 maanden garantie. Wel zo netjes. Deze Samsung telefoons kunnen wij gegarandeerd weer helemaal voor jou in orde maken.

Samsung Galaxy S9 plus

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S9

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S8 plus

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S7

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S7 Edge

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S6

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S6 Edge

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S5

REPAIR NOW

Samsung Galaxy j5 2017

REPAIR NOW

Samsung Galaxyj7

REPAIR NOW

Samsung Galaxy j7 2016

REPAIR NOW

Samsung Galaxy j5 2017

REPAIR NOW

Samsung Galaxyj3

REPAIR NOW

Samsung Galaxy j3 2017

REPAIR NOW

Samsung Galaxy S8

REPAIR NOW

Veel voorkomende Samsung reparaties:

Scherm:
Samsung scherm vervangen
Samsung scherm laten maken
Samsung scherm reparatie

Batterij:
Samsung batterij vervangen
Samsung batterij laten vervangen

Samsung telefoon doet het niet meer

Weet je nog niet helemaal precies wat er mis is met je telefoon? Gaat je Samsung gaat niet meer aan? Of heb krijg je alleen nog het logo te zien? Geen paniek, want onze medewerkers zijn als geen ander in staat elk probleem op te sporen en je Samsung telefoon weer helemaal in orde te maken. Soms duurt een reparatie iets langer maar vaak kan dit meteen geregeld worden.

Veel voorkomende problemen met Samsung telefoons

Samsung telefoon gaat niet meer aan
Samsung telefoon gaat niet uit
Samsung telefoon gaat steeds op zwart
Samsung telefoon gaat snel leeg

Kom langs voor een gratis diagnose. Welk probleem je ook hebt, wij hebben vrijwel altijd de oplossing. In de meeste gevallen kunnen wij je Samsung telefoon direct repareren.

Afspraak inplannen voor een Samsung reparatie

Zoals aangegeven streven we ernaar om elk soort reparatie binnen een half uur af te ronden. Heb je haast? Weinig tijd? Wil je echt zeker weten dat er onmiddellijk naar je telefoon gekeken wordt op een specifieke dag en specifieke tijd? Dat begrijpen we maar al te goed. Maak dan wel even van te voren een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen om de afspraak in te plannen. Je kunt bellen naar 035 631 3126 en een afspraak inplannen met een van onze collega’s. Of klik op de onderstaande knop en plan een afspraak in.