Kies uw iPhone

iPhone XS MAX

NU REPAREREN

iPhone Xs

NU REPAREREN

iPhone XR

NU REPAREREN

iPhone X

NU REPAREREN

iPhone 8 PLUS

NU REPAREREN

iPhone 8

NU REPAREREN

iPhone 7 PLUS

NU REPAREREN

iPhone 7

NU REPAREREN

iPhone 6s PLUS

NU REPAREREN

iPhone 6s

NU REPAREREN

iPhone 6

NU REPAREREN

iPhone 5SE

NU REPAREREN

iPhone 5s

NU REPAREREN

iPhone 5C

NU REPAREREN

iPhone 5

NU REPAREREN

Problemen met je iPhone? Loop dan bij iPhone Reparatie Soest binnen.


Niets is vervelender dan een niet werkende iPhone. De iPhone behoort tegenwoordig tot de eerste levensbehoeften. Maar geen nood: wij repareren je iPhone terwijl jij geniet van een kop koffie. Als geen ander zijn wij in staat iPhone reparaties uit te voeren. Wij repareren je scherm, accu of oplaadconnector binnen no-time. Loop even binnen of maak een afspraak. Er is eventueel een leentoestel beschikbaar mocht blijken dat de reparatie meer tijd in beslag zal nemen.
 

Snel en vakkundig iPhone Reparatie Soest

Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn als geen ander in staat problemen aan elk type iPhone snel en vakkundig te verhelpen. Doorgaans lopen iPhones vaak al snel scherm- of waterschade op en bijzonder is ook dat die schade vaak al in de eerste drie maanden ontstaat. Welk probleem u ook heeft, wij hebben vrijwel altijd de oplossing. In de meeste gevallen kunnen wij je iPhone direct repareren, terwijl jij ondertussen geniet van een kop koffie. Uiteraard werken we met de beste onderdelen. Omdat we overtuigd zijn van onze werkwijze en onze deskundigheid, geven we zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.
 
 

iPhone luidsprekers reparatie Soest en iPhone microfoon reparatie Soest

Een iPhone is tegenwoordig veel meer dan een mobiel om alleen maar mee te bellen en dus kan niemand meer zonder. Het is dan ook een kleine ramp als mensen zijn of haar toestel laten vallen en er schermschade ontstaat. Wij mogen ons ondertussen experts noemen op het gebied van schermreparaties, ongeacht het type of model iPhone. Ander problemen waar mensen vroeg of laat mee te maken zullen krijgen zijn problemen met de batterij. De telefoon laadt niet goed op of laadt zelfs helemaal niet op. Ook dan loop je gewoon bij ons binnen en gaan we meteen voor je aan de slag. Behalve deze problemen helpen we je ook verder bij problemen aan luidsprekers of de microfoon. Ook dan proberen we snel en vakkundig je telefoon weer goed te laten werken zodat je snel weer aan de slag kunt.
 

Altijd een oplossing bij iPhone Reparatie Soest

Welk probleem u met uw iPhone ook heeft, wij hebben altijd de oplossing. Behalve genoemde en veel voorkomende problemen kunnen er ook andere mankementen ontstaan. Geen paniek, want onze medewerkers zijn als geen ander in staat elk probleem op te sporen en je iPhone weer helemaal in orde te maken. Vaak kan dit meteen geregeld worden, soms duurt een iPhone reparatie iets langer. Overleg dan met een van onze medewerkers of er eventueel een leentoestel beschikbaar is, zodat je toch bereikbaar blijft. Als richtlijn proberen we de dertig minuten norm te hanteren. Dit wil zeggen dat ons streven is om elk iPhone binnen een half uur weer helemaal in orde te maken. Een afspraak maken is niet nodig, behalve als je echt zeker wilt weten dat er onmiddellijk naar je telefoon gekeken wordt. In alle andere gevallen zullen onze medewerkers je zo snel mogelijk helpen en werkt je iPhone snel weer optimaal. En mocht blijken dat een bepaald iPhone onderdeel niet op voorraad is, dan zorgen we dat we dit onderdeel binnen 24 uur hebben. Wij staan voor snelheid en vakkundigheid. Omdat we weten hoe belangrijk de iPhone voor je is.