iPad reparatie

Is je iPad stuk en wil je deze snel laten repareren? Geen nood, wij repareren je iPad terwijl jij geniet van een kop koffie. ✓30 minuten service ✓Garantie. Een niet werkende iPad is erg vervelend want je wilt je iPad natuurlijk gewoon kunnen gebruiken. Nu is iPad stuk en kan dat helaas niet meer. Als geen ander zijn wij in staat iPhone reparaties uit te voeren en repareren je scherm, accu of oplaad connector binnen no-time. Loop even bij ons naar binnen of maak een afspraak op zodat je we weten dat je komt. Bij ons kunt je terecht voor alle reparaties van de oudste tot de nieuwste iPad.

iPad laten maken? Wat zijn de kosten?

Een iPad kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn als geen ander in staat problemen aan elk type iPad snel en vakkundig te verhelpen. Uiteraard werken we met de beste onderdelen en omdat we overtuigd zijn van onze werkwijze, en onze deskundigheid, geven we zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Wel zo netjes. Deze iPads kunnen wij voor je maken.

iPad Pro 10.5inch

AFSPRAAK MAKEN

iPad Pro 12.9inch

AFSPRAAK MAKEN

iPad 2017 reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad Pro 9,7inch

AFSPRAAK MAKEN

iPad Mini 4

AFSPRAAK MAKEN

iPad Mini 3

AFSPRAAK MAKEN

iPad Air 2 Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad Mini 2

AFSPRAAK MAKEN

iPad Air Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad 4 Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad mini Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad 3 Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad 2 Reparatie

AFSPRAAK MAKEN

iPad A1 reparatie

AFSPRAAK MAKEN

Veel voorkomende ipad reparaties:

Scherm:
iPad scherm laten vervangen
iPad scherm laten maken
iPad scherm laten repareren

Batterij:
iPad batterij vervangen
iPad batterij laten vervangen

iPad doet het niet meer

Gaat je iPad gaat niet meer aan? Weet je nog niet precies wat er mis is met je iPad? Geen paniek, want onze medewerkers zijn als geen ander in staat elk probleem op te sporen en je iPad weer helemaal in orde te maken. Soms duurt een reparatie iets langer maar vaak kan dit meteen geregeld worden.

Veel voorkomende problemen met een iPad

iPad gaat niet meer aan
iPad gaat niet uit
iPad gaat steeds op zwart
iPad gaat snel leeg

Kom langs voor een gratis diagnose. Welk probleem je ook hebt, wij hebben vrijwel altijd de oplossing. In de meeste gevallen kunnen wij je iPad direct repareren.

Afspraak inplannen voor een iPad reparatie

Zoals aangegeven streven we ernaar om elk soort reparatie binnen een half uur af te ronden. Heb je haast? Weinig tijd? Wil je echt zeker weten dat er onmiddellijk naar je iPad gekeken wordt op een specifieke dag en specifieke tijd? Dat begrijpen we maar al te goed. Maak dan wel even van te voren een afspraak. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen om de afspraak in te plannen. Je kunt bellen naar 035 631 3126 en een afspraak inplannen met een van onze collega’s. Of klik op de onderstaande knop en plan een afspraak in.